Kompasvisie

Onze individuele coaching is gebaseerd op de Kompasvisie: een model dat uitgaat van werken vanuit je potentieel. We bepalen je kernwaarden: wat zijn je drijfveren, waar liggen je ambities en waar raak je door gemotiveerd? Dat is ons startpunt om te gaan werken vanuit hoe je het wél wilt: je zogenaamde ‘lonkend perspectief’. Werken vanuit die positieve mindset geeft energie.

Kompasvisie

Onze coaching is gebaseerd op de Kompasvisie: een model dat uitgaat van werken vanuit je potentieel. In plaats van de aandacht te richten op waar je jezelf belemmert focussen we op je potentieel: op wat je wél wil en kan.

We beginnen met het bepalen van je kernwaarden: wat zijn je drijfveren, waar liggen je ambities en waar raak je door gemotiveerd? Dat is ons startpunt om te gaan werken vanuit hoe je het wél wil: je zogenaamde ‘lonkend’ perspectief. Hoe ziet je werk en je leven eruit wanneer je deze waarden veel meer gaat leven?

Je maakt een krachtige keuze: hoe wil je zijn? Dat zet als het ware je ‘kompasnaald’. Als je zo je koers hebt gesteld ga je acties ondernemen en gedrag ontwikkelen om die ambitie ook echt te gaan leven. Werken vanuit die positieve mindset geeft energie.

Je gaat tussen de coachgesprekken in experimenteren met nieuw gedrag: wat werkt wel, wat nog niet?  Natuurlijk gaat niet alles meteen goed: er zijn ook belemmeringen. Door steeds je kompas te blijven richten op hoe je het wel wilt wordt je gedrag steeds effectiever.