Welke rol heb jij?

Herken jij dit? Druk zijn, het goed willen doen voor iedereen, jezelf voorbij lopen of in een trein zitten die niet te stoppen is? Zo ja, lees dan verder.

In 1 dag krijg je inzicht in welke rollen jij hebt en hoe je de juiste prioriteit geeft aan de juiste rol. Dankzij leuke opdrachten krijg je een inzicht in je huidige manier van leven en hoe je het makkelijker kunt maken voor jezelf. Het leuke van de workshop is dat we veel buiten zijn en volop gaan wandelen. De rustgevende omgeving van het park “Sonsbeek” draagt daar extra aan bij.

Waarom deze workshop?

– Een opgeruimd hoofd naar huis
– Je weet waar je prioriteiten liggen
– Je voelt je prettiger doordat je meer weet wat je wil.
– Je lekker buiten bent
– Goede gesprekken met gelijkgestemden.

Wat kan jij verwachten:

Ochtend:
Vanaf 9:30 uur is er een inloop met ontvangst met koffie en thee. Om 10:00 uur starten we met het programma. Na de opening en de eerste opdracht gaan we lekker naar buiten. Tijdens de wandeling kom je tot betere inzichten van je rollen en welke invloed ze op je hebben.
Lunch:
Rond het middaguur hebben we een lunch met broodjes, fruit, koffie, thee en jus d ‘orange
Middag:
Na de lunch gaan we verder met het programma. Waar we in de ochtend hebben gekeken naar welke rollen je hebt en welke invulling ze hebben. In de middag gaan we ons richten op welke prioriteit ze hebben en of dit in balans is. Na deze dag heb je een duidelijker beeld van welke rollen je hebt en waar je meer energie kunt winnen. Dit alles kan je leven een stuk makkelijker maken. Rond 16:00 uur is het programma afgelopen.
Is het zo simpel? Ja, het leven hoeft niet moeilijk te zijn 😀

Buiten

Bij TOT-Buiten geloven we erg in het buiten “zijn”. De kracht van de natuur is iets wat vaak wordt onderschat. Dit laten we de mensen graag ervaren tijdens onze trainingen. Daarom gaan we zoveel mogelijk naar buiten tijdens onze oefeningen.

Bewegen

Dankzij actief bewegen zet je meerdere delen van de hersenen in actie. Hierdoor is er een groter deel van de hersenen actief en kun je daardoor beter denken, tevens is je brein creatiever. Dit zorgt ervoor dat je tot betere antwoorden komt.

Bewust

De combinatie van Buiten en bewegen maakt je bewuster van jezelf. Hierdoor kun je bewuster naar je antwoorden kijken en kom je dichterbij je gevoel. Je bewust zijn van de vragen, geeft je ook een bewuster en dus beter antwoord.

Details:

Aanvang 09:30 uur

Start programma 10:00 uur

Einde programma 16:00 uur

Verzorging Koffie, thee, water, Lunch

Wanneer zondag 12 december

Waar Arnhem, (Sonspark)

Adres Sonsbeeksingel

Arnhem

Prijs € 99,- (voor 1 dec, Na 1 dec € 125,-)
Maximaal 20 deelnemers  (vol = vol)

Aanmelden:

Fill out this field
Graag antwoorden met ja of nee
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Vraag:
Fill out this field
Menu