Individuele coaching

Ontwikkelen doe je samen…

Wist je dat je jouw ontwikkeling en groei kan versnellen? Wij kunnen die versneller voor je zijn. We hebben zelf veel geleerd van individuele coaching en geloven dat dit een krachtige methode is om mensen te laten ontwikkelen.

Ben jij bereid om eerlijk te kijken naar jezelf? Want wij vragen je om naar ‘binnen’ te gaan, naar jezelf. Weten wie je bent, waar je staat en wat jij wilt. Dit vraagt om reflectie, tijd en aandacht.

Coaching ondersteunt onder andere de volgende vragen:

 • Omgang met anderen: Hoe gedraag ik me tegenover anderen?
 • Balans: Hoe krijg ik balans tussen mijn werk en privé leven?
 • Impact: Hoe maak ik méér impact om te bereiken wat ik wil?
 • Draagvlak krijgen: Hoe krijg ik mijn team mee in mijn ideeën?
 • Samenwerken: Hoe kan ik effectiever samenwerken?
 • Omgaan met kritiek en weerstand: Hoe ga ik constructief om met weerstand?
 • Omgaan met werkdruk en stress: Hoe houd ik mijn hoofd koel?
 • Communicatie en samenwerken: Hoe kan ik beter communiceren in mijn team?
 • Persoonlijke effectiviteit: Hoe bereik ik mijn doelen?
 • Leiderschap: Hoe stuur ik anderen aan?
 • Persoonlijk leiderschap: Hoe bepaal ik mijn doelen?

Heb je onze advertentie op Instagram of Facebook gezien?
Ga jij op zoek naar rust wanneer je stress ervaart? Of loop jij rond als een kip zonder kop? Probeer je met man en macht actielijstjes te maken om grip te krijgen? Of val je juist stil en kom je letterlijk en figuurlijk vast te zitten?

Stress verminderen? Dat kan! En wij helpen je daar graag bij.

Weet jij van jezelf wat je stressgedrag is? Wat voor jou de aanleiding is en hoe jouw stressgedrag er dan uitziet? Zou je dat wel eens wat verder willen onderzoeken? En van daaruit natuurlijk samen verder kijken: hoe los je het op?

Het begint met inzicht vanuit een Insights profiel. Op basis van een vragenlijst krijg je een persoonlijk profiel met daarin je gedragsvoorkeuren. Die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Het is echt een waardevol profiel op maat met daarin sterke kanten, je blinde vlekken en gerichte suggesties voor ontwikkeling. En natuurlijk geeft het inzicht in wat er voor jou nodig is om stress weg te nemen.

Heb je interesse? Klik hier.

We werken vanuit een vaste structuur zodat jij echt je leerdoel gaat halen. Onze coaching is gebaseerd op de Kompasvisie: een model dat uitgaat van werken vanuit je potentieel.

We bepalen je kernwaarden: wat zijn je drijfveren, waar liggen je ambities en waar raak je door gemotiveerd? Dat is ons startpunt om te gaan werken vanuit hoe je het wél wil: je zogenaamde ‘lonkend’ perspectief. Werken vanuit die positieve mindset geeft energie.

Bij voorkeur laten we je veel doen & ervaren, ook in onze coaching sessies. Die bestaan uit een mix van gesprekken en het doen van opdrachten (dit kan bijvoorbeeld ook een flinke wandeling zijn). De elementen die in onze coaching sessies terugkomen zijn; terugblik voorliggende periode, doel & vorm van de sessie, inzichten, reflecteren en experimenteren. Voor het experimenteren met nieuw gedrag  formuleer je telkens je eigen opdrachten waarmee je in je dagelijks werk aan de slag gaat. Je ervaart dan wat voor jou wel of niet werkt. Daarbij leer je vertrouwen op je eigen kracht en potentieel en ontdekt hoe je dat gebruikt als motor voor je eigen ontwikkeling.

De TOT  partner met een enorme passie voor coaching is Yvonne. Wanneer je voor coaching kiest zal zij waarschijnlijk de eerste zijn waarmee je kennis maakt.

‘Wat een lichte fijne vorm van coaching. Ik had geen idee dat coaching ook gewoon zo zou kunnen zijn’

Yvonne

Ik gun iedereen gewoon de juiste werkplek. Dat is voor mij waar coaching over gaat. Een werkplek waar je het naar je zin hebt en waar je jouw talenten en kwaliteiten kunt benutten. Werken met plezier geeft zoveel voldoening! Het is mijn drive om jou dat ook echt te laten ervaren. Je bepaalt zelf je doel en met mijn hulp ga je stappen zetten om dat te behalen. En als er met mij geen klik is of een ander kan je beter helpen bij je vraag, dan verbind ik je aan één van onze andere coaches.

Wat anderen, die je voorgingen, zeggen over onze coaching:

‘Lichte, vrolijke vorm van coaching. We hebben veel gelachen tijdens onze sessies en tegelijk gingen we heel diep.’

‘Ik heb de kracht ontdekt om het gesprek aan te gaan met de directie over noodzakelijke veranderingen. Het heeft me sterker en zelfverzekerder gemaakt.’

‘Door het Insights Profiel had ik in één keer door hoe ik overkwam op anderen. Daarna kon ik zelf aan de knoppen gaan draaien om mijn impact te vergroten.’

‘Het voelt gewoon meteen heel vertrouwd en dat zorgt voor zo’n fijne sfeer tijdens de coachingsessies.’

Zelfreflectie & inzicht
€ 675,00
 • Een eerste stap naar hoe jij het wél wilt. Vormgegeven vanuit je waarden, talenten en jouw specifieke situatie.
 • 3 sessies van 1,5 uur
Verankeren & impact
€ 1.575,00
 • Uitbouwen naar echt verankeren van je nieuwe gedrag. Je vertrouwt op jezelf. Jij gaat het voortaan gewoon anders doen.
 • 7 sessies van 1,5 uur
Menu