omdat-sterke-teams-winnen
LRTeamfoto-TOT©MUPH-web

streep-8BCED5

En diversiteit is het hoofdingrediënt
Het team van TOT bestaat uit tien samenwerkingspartners. Alle koks in onze keuken hebben een eigen visie en specialisme, een eigen smaak dus. De diversiteit van ons team stelt ons in staat ongekende resultaten te boeken. En dat gunnen we jouw team ook!
De wereld verandert razendsnel. Een van de weinige plekken waar we nog echt verbinding maken is aan tafel. Daar vinden we de tijd om te reflecteren en te groeien. We nodigen je van harte uit om met ons om tafel te gaan. Want de groei van jouw team, daar is het ons om te doen!

Maak kennis met de talenten van TOT:

Suzanne

Suzanne van Emden– enthousiaste facilitator van Team Ontwikkel Trajecten – intervisiebegeleider – creëert meerwaarde door het benutten van de verschillen

Mijn motto is: Iedereen is anders en dat is helemaal oké. In mijn ogen is diversiteit de kracht van een team. Sterke teams winnen door het bundelen van die individuele talenten. Dat bundelen kan alleen wanneer er ook inzicht is in die verschillende talenten. En dat is wat ik breng in teams. Nieuw inzicht! Inzicht in jezelf, in elkaar en in groepsdynamica en processen.  Want inzicht zorgt voor verbinding en pas dan kun je samen strategie bepalen.

Linda

Linda van Egmond – ontwapenend – gepassioneerd – nieuwsgierig – dringt snel tot de kern door

Ik breng luchtigheid in teams, om samen de diepte in te gaan. Ik kan je verrassen met een scherpe samenvatting van dat wat ik zie aan gedrag in teams. Daarnaast spreker met passie, kennis van zaken door ervaring als manager, sporter en teamcoach. Ik geloof in de kracht van diversiteit en ik laat teams graag ontdekken waarin zij het verschil kunnen maken. Ik vertaal organisatieveranderingen in ‘kleine’ stappen. Van missie, visie of stip aan de horizon naar concrete stappen die werken voor mensen & teams. Ik maak zaken klein & simpel en creëer daarmee een eerste beweging.

Leonieke

Leonieke Papendorp – lekker doortastend – nuchter – gaat écht samen voor resultaat

Met mijn achtergrond als manager in de sales en uitzendbranche kijk ik met een frisse blik naar teams. Wat heeft een team nodig om écht resultaat te halen? Het plezier mag afstralen op een team, dan pas zorgen zij voor het beste resultaat met elkaar. Ik ben een verbinder en probeer op een informele manier mensen bij elkaar te brengen. De standaard slogan: alleen ga je sneller, samen kom je verder is op mijn lijf geschreven. Ik gun elk team binnen elke organisatie een Team Ontwikkel Traject!

Yvonne

Yvonne van der Grift – respectvol – recht door zee – laat het team groeien

Met aanstekelijk enthousiasme verbind ik de teamleden met zichzelf, met elkaar én met hun potentieel. Wat voor mooie kwaliteiten zijn er al in het team: en hoe zorgen we dat die optimaal bijdragen aan het resultaat? Mijn benadering is vooral interactief en inspirerend: ik geloof dat jouw team het beste leert door te doen en te ervaren. Experimenteren dus. Van mij mag je scherpe vragen verwachten die je aan het denken zetten. Daar wordt je als team sterker van: en sterke teams winnen!

 

Sandy

Sandy Gerritzen – accuraat – teamplayer – zorgzaam – lichte obsessie voor cijfers

Het liefst ben ik waardevol op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Ik regel al die grote en kleine dingen die nodig zijn om de TOT-ters voor de groep te laten stralen. Meng een achtergrond in de zorg en financiële dienstverlening, een flinke dosis betrokkenheid, een goede hoeveelheid zorgzaamheid, een snufje onderzoekend en een mespunt scepsis; een toprecept voor dé office manager.

Roland

Roland Verheugd – beleving – regie – aanpakker

Mijn kracht is deelnemers in de beleving zetten, zodat ze voelen wat er in de communicatie werkt en wat er niet werkt.
Als ik ben geweest kunnen de deelnemers in elk gesprek en elke situatie de regie krijgen en behouden.

Marieke

Marieke Taanman – betrokken – analytisch – positief – maatwerk – resultaat

‘Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg’. Als coach voor individuen, ben ik dagelijks bezig om teamleden te ondersteunen om meer of om juist andere resultaten te ‘krijgen’. Ik ben erop uit om gedachten, gevoel en handelingen te expliciteren en tegen het licht te houden. Om zo eigen kracht sneller te kunnen herkennen en te mobiliseren. Ik ben betrokken, analytisch en heb een positieve kijk op de wereld. Ik ben erop gefocust om aan te sluiten bij de (leer-) stijl van de ander en heb doorgaans veel plezier in wat ik doe.

Margriet

Margriet van de Kamp – helpt jou om meer rust – helderheid – impact te krijgen in je werk

Bezinning en reflectie zijn mijn manieren om jou thuis te laten komen in jezelf. Dat is de plek waar jouw spirit zich laat zien. Ik help je om die in je werk tot uiting te brengen, zodat jij jezelf kunt zijn en rust ervaart. Mijn aanpak is er voor iedereen die behoefte heeft aan verdieping en aan eigen antwoorden op werkgerelateerde vragen. Dat kan gaan over leiderschap, professionaliteit, gedoe in samenwerking, persoonlijke ontwikkeling of keuzes maken. Ik ben er voor jou.

Steven

Steven Cornelissen – SamenWerken – leven met aandacht

Met aandacht stilstaan bij wat er is. Wat zorgt ervoor dat jouw bijdrage in het werk zinvol is. Is er aandacht bij wat en hoe je het doet? Wat drijft jou in werk en hoe laat je dat zien als uniek mens. Zodat zichtbaar is wat je werkelijk raakt.  Hoe heb je dat ooit geleerd en wat ging als vanzelf. Wat is jouw meerwaarde zodat je ook weet waar ontwikkeling mogelijk is. In verbinding kijken we naar jouw zichtbare verworvenheden in werk en verscholen drijfveren. Samen zoeken naar hoe jij kan werken met hoofd, hart en ziel en daar vorm aan geven in alle volheid en vanuit persoonlijk kracht en kwetsbaarheid.

Jaap

Jaap Lingsma – met aandacht – betrokken – persoonlijk

Als er één ding is wat mij drijft, is dat de mogelijkheid van mensen om te veranderen en te groeien. Soms lukt dat in een paar uur, vaak is meer tijd nodig. Hoe lang ook, de beloning is groot. Meer rust en ruimte voor jezelf, minder vast in oude, niet-helpende patronen. En als jij je ontwikkelt én met jou je teamgenoten, gebeurt er iets. Perspectieven veranderen, oordelen verdwijnen, doelen worden duidelijk. Openheid is het sleutelwoord. Lukt het jou en je team om dat te benoemen wat er écht toe doet? Hierin zit jouw en jullie groei.

bowine

Bowine Wijffels – oog voor de context en helpt teams daarin vitaal te opereren

Mijn passie is bij te dragen aan meer ontspanning, focus en vitaliteit in teams en organisaties. Met een holistische blik, een goede analyse en sprankelende voorbeelden uit de natuur breng ik nieuwe perspectieven op organisatievraagstukken. Dat geeft energie en nieuwe inspiratie en vooral helderheid over wat de volgende stap in het team zou moeten zijn. Op een natuurlijke manier in balans, dat is voor mij de focus.

Linneke

Linneke Stoltenborgh – daadkracht - verbinding en openheid

Ik benut mijn sensitieve kant om te zien wat er écht speelt en wat nodig is in een organisatie, een team of op individueel niveau. In combinatie met mijn doelgerichtheid kan ik scherp en doortastend te werk gaan en ervoor zorgen dat er ruimte komt voor nieuwe inzichten, ontwikkeling en beweging. Ik maak gebruik van mijn specialistische ervaring als Talent Development Manager, Manager Recruitment en HR business partner in complexe, internationale organisaties. Daarnaast gebruik ik mijn kennis die ik vanuit opleidingen op het gebied van Insights Discovery, coaching, groepsdynamica en systemisch werk heb opgedaan om nieuwe inzichten te creëren.

Ilone

Ilone Blaauw – persoonlijk – toegankelijk – flexibel – voorwaarden scheppend om teams te laten groeien

Veilig veranderen, gepassioneerde mensen samen bewust maken van de teamdynamiek, vriendelijk spiegelen, maar niet laten ontsnappen. Met creatieve werkvormen, analytisch, maar vooral ontwapenend, probeer ik mensen te raken. Pas dan staan ze open voor mijn hulp om verschillende alternatieve wegen te zien die je kan bewandelen om verandering te bewerkstellingen. Daarbij put ik uit mijn ervaring als interim- en crisismanager bij diverse overheidsinstellingen.

Carolien

Carolien Hagelaar – enthousiast – daadkrachtig – ondernemend

Ik ben er altijd op gericht om het beste resultaat neer te zetten en ga hierbij geen enkele uitdaging uit de weg. Ik heb een grote passie voor vitaliteit. De kracht die ontstaat wanneer we doen waar we goed in zijn. Dan zijn we in ons element en dus op ons best. Deze kracht vertaald naar de juiste plek binnen uw bedrijf maakt dat een medewerker volledig in zijn kracht staat en is hierdoor in staat om het werk op een optimale wijze uit te voeren. En dat komt uiteindelijk ten goede aan het bedrijfsresultaat!

krijtbord_4