omdat-sterke-teams-winnen

Hoe werkt  ?

streep-8BCED5

Inzicht in de mogelijkheden van het team
Door effectief samen te werken kan een team grote stappen maken. En effectief samenwerken begint met inzicht. Inzicht in de teamdoelstellingen (waar wil je naartoe?), inzicht in de individuele talenten en inzicht in jezelf. Met behulp van verschillende methodes helpt TOT teams tot deze inzichten te komen. We brengen teamleden met elkaar in verbinding, zodat alle ingrediënten optimaal tot hun recht komen. De meest gebruikte methode, ons favoriete kookgerei, is de methode Insights Discovery. Insights brengt op een snelle, betrouwbare en respectvolle wijze psychologische voorkeuren in kaart. Het systeem, dat is gebaseerd op het baanbrekende werk van Carl Jung, gebruikt een unieke kleurentaal om zelfinzicht, effectieve communicatie en organisatieontwikkeling te bevorderen.

Workshops en advies
Zodra je elkaars talenten en ontwikkelpunten kent gaat de teller lopen. Voor het team en voor de individuele teamleden. Het onderste uit de kan halen? Dat kan gewoon! Je kunt bij TOT terecht voor:

• team Ontwikkel traject

Gedurende deze dag(en) gaan we op locatie met het team aan de slag richting de eigen doelstellingen. We brengen het team (vaak zelfs letterlijk) in beweging.

• Intervisie bijeenkomsten

Tijdens deze gestructureerde en ervaringsgerichte bijeenkomst brengen we mensen werkzaam in hetzelfde vakgebied bij elkaar, wisselen we ervaringen uit en komen we met concrete adviezen.

• 1-op-1 coaching

Iedereen heeft datgene in huis om daar te komen waar hij/zij wil. Met 1-op-1 coaching begeleiden we teamleden richting hun eigen doelen.
We werken altijd met een door een teamlid vooraf gestelde doelstelling. Tijdens de intake kijken we wie van onze facilitators / coaches de beste match heeft bij de door het teamlid gestelde doelen. 

• Advies op maat

We analyseren het team en komen met advies waar alle teamleden direct mee aan de slag kunnen. Waar je ook voor kiest, je kunt altijd rekenen op de facilitator die past bij jouw doelstelling. Niet zelden zetten we meerdere facilitators in om een team naar een hoger niveau te brengen. Waarom? Ook wij benutten onze talenten graag optimaal!

• Open Inschrijvingen

INDIVIDUELE TRAJECTEN
Behalve in company voor bedrijven, biedt TOT ook trajecten waar elk teamlid zich individueel voor kan inschrijven. Stuk voor stuk zijn het bijeenkomsten die verdieping bieden en helpen om efficiënter samen te werken.

krijtbord_2