omdat-sterke-teams-winnen
groepsfoto

streep-8BCED5

En diversiteit is het hoofdingrediënt
Het team van TOT bestaat uit tien samenwerkingspartners. Alle koks in onze keuken hebben een eigen visie en specialisme, een eigen smaak dus. De diversiteit van ons team stelt ons in staat ongekende resultaten te boeken. En dat gunnen we jouw team ook!
De wereld verandert razendsnel. Een van de weinige plekken waar we nog echt verbinding maken is aan tafel. Daar vinden we de tijd om te reflecteren en te groeien. We nodigen je van harte uit om met ons om tafel te gaan. Want de groei van jouw team, daar is het ons om te doen!

Maak kennis met de talenten van TOT:

suzanne

Mijn naam is Suzanne van Emden

Ik heb na 20 jaar werken in dienstverband in 2013 TOT opgericht. Dit heb ik gedaan vanuit de gedachte dat je nog zo’n mooi product of sterke dienst kunt “verkopen” maar uiteindelijk zorgen de medewerkers voor het concurrerend vermogen en zijn zíj het die het bedrijf tot een succes maken!

Mijn motto is: Sterke teams winnen door het bundelen van individuele talenten. Dat bundelen kan alleen wanneer er ook inzicht is in die verschillende talenten. En dat is wat ik breng in teams. Nieuw inzicht! Inzicht in jezelf, in elkaar en in groepsdynamica en processen. Want pas dan  kun je verbinding maken en samen strategie bepalen.

Samen met Patricia, Linda en het TOT en MET team willen we medeondernemers laten zien dat je met effectief samenwerken een enorme meerwaarde kunt creeeren in een organisatie. Deze visie vertalen we niet alleen door in andermans bedrijfsvoering maar ook binnen ons eigen TOT Team. Samen bouwen we constant aan een ijzersterk team!

Patricia

Mijn naam is Patricia

Na 4 jaar werkzaam te zijn geweest in de reiswereld en daarna 15 jaar in de verzekeringsbranche kwamen Suzanne en ik opnieuw met elkaar in gesprek. Onze herinneringen naar de samenwerking die we hadden in de jaren op het reisbureau bevestigden dat wij toen al als team onze doelstellingen wisten te behalen. Wij haalden het maximale uit elkaar, maar ook uit onze collega’s. Voor mij is hier het geloof in sterke winnende teams ontstaan.
De vraag van Suzanne om samen met haar TOT te laten groeien, kon ik dan ook alleen maar positief beantwoorden. Oktober 2016 ben ik ingestapt in TOT en vormen wij samen een team waarin we elkaars verschillen benutten.
Binnen TOT ben ik verantwoordelijk voor alle zaken die TOT aangaan in relatie tot onze opdrachtgevers, contracten, planningen, de financiële administratie en voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden voor het TOT en MET team.

Linda

Mijn naam is Linda

Ik dring snel tot de kern door. Met humor, lef om altijd maar door te vragen en achterhalen welke behoeftes er zijn. Ik vertaal organisatieveranderingen in ‘kleine’ stappen. Van missie, visie of stip aan de horizon naar concrete stappen die werken voor mensen & teams.  Ik maak zaken klein & simpel. Ik creëer een eerste beweging.

Leonieke

Mijn naam is Leonieke

Ik ondersteun TOT Team Ontwikkel Trajecten op het gebied van sales & marketing. Samen met Suzanne en Patricia en Linda bedenken we gave acties,  ludieke mailingen en interessante events om iedereen te laten kennis maken met TOT Team Ontwikkel Trajecten. Iedereen moet ons leren kennen.
Je gunt elk team binnen elke organisatie een Team Ontwikkel Traject!
Steven

Mijn naam is Steven

Met aandacht stilstaan bij wat er is. Wat zorgt ervoor dat jouw bijdrage in het werk zinvol is. Is er aandacht bij wat en hoe je het doet? Wat drijft jou in werk en hoe laat je dat zien als uniek mens. Zodat zichtbaar is wat je werkelijk raakt.  Hoe heb je dat ooit geleerd en wat ging als vanzelf. Wat is jouw meerwaarde zodat je ook weet waar ontwikkeling mogelijk is. In verbinding kijken we naar jouw zichtbare verworvenheden in werk en verscholen drijfveren. Samen zoeken naar hoe jij kan werken met hoofd, hart en ziel en daar vorm aan geven in alle volheid en vanuit persoonlijk kracht en kwetsbaarheid.
- Senior Loopbaanadviseur, Trainer Mindfulness in organisaties, Intervisor

renee

Mijn naam is Renee

Ik maak graag zichtbaar wat er werkelijk leeft, van binnen. In mijn paardencoaching maken de paarden dat zichtbaar door het te spiegelen en help ik het inzichtelijk te worden. 
Ik vertrouw erop dat verandering zich van nature aandient wanneer je vanuit je ware vertrekpunt in beweging durft te komen. 
Als je bij mij geweest bent herinner je je weer vanuit welk deel van jezelf jij beweging wil initiëren in jezelf, je team en je relaties.

Margriet

Mijn naam is Margriet

Wat ik het allerliefste doe, is helpen bij de grote sprong voorwaarts voor teams en leidinggevenden. Dat doe ik vanuit de rollen van Bevrijder (welke krachten of talenten zijn onderbelicht en vragen om méér inzet), Gids (naar een hoopvol perspectief) en Raadgever (ik help stappen concreet, passend en praktisch te maken). Met mijn aanpak kunnen teams gedoe achter zich laten en met energie samenwerken aan hun opdracht.

bowine

Mijn naam is Bowine

Mijn kracht is mensen te inspireren en handvatten te geven voor een andere, meer natuurlijke manier van werken in teams en organisaties. De inspiratie en voorbeelden haal ik hiervoor uit de natuur. Na afloop van een workshop of gesprek hoor ik vaak dat ik heldere en vooral totaal nieuwe perspectieven bood op organisatievraagstukken. Dat geeft energie en nieuwe inspiratie.

Roland

Mijn naam is Roland

“Mijn kracht is deelnemers in de beleving zetten, zodat ze voelen wat er in de communicatie werkt en wat er niet werkt.”
“Als ik ben geweest kunnen de deelnemers in elk gesprek en elke situatie de regie krijgen en behouden.”

Yvonne

Mijn naam is Yvonne

Mijn kracht is mensen in verbinding brengen: met zichzelf en met elkaar.
En als ik geweest ben dan kan het team de onderlinge verschillen waarderen en met energie verder richting het teamdoel.

Fiona

Mijn naam is Fiona

Mijn motto is: "hoe je kijkt maakt wat je ziet"
Mijn kracht is dat ik altijd weer een andere invalshoek ontdek en die graag samen met je onderzoek, zodat je van hieruit kunt ontdekken wat nodig is voor verdere groei en ontwikkeling.
Als ik geweest ben heb je weer helder hoe je verder kunt groeien en ontwikkelen. 

krijtbord_4